За нас

НИЕ СМЕ ТУК, ЗА ДА ПРЕОБЪРНЕМ ПРЕДСТАВИТЕ ВИ ЗА ЧИСТОТА

Качествено почистване,
съобразено с вашите нужди

Свежест ЕМ е фирма за професионално почистване на домове и офиси, с дългогодишен опит и умения в сферата. Знаем колко е важно за Вас дома Ви да е чист и подреден и вярваме, че ние може да се погрижим перфектно за това. Нашата цел е да удовлетворим желанията и изискванията на всеки един клиент. За нас е приоритет името на фирмата ни да се свързва с професионализъм, качество и авторитет.

Бърза реакция

Комуникацията се осъществява бързо и лесно

Прозрачни условия

Работим коректно и съобразно българското законодателство

Достъпни цени

Едни от най-конкурентните цени на пазара

Перфектно обслужване

Очарователни резултати още при първото почистване

Здравейте, казвам се Емил Пантелеев

Започнах да се занимавам с почистване през 2010г. През първите 5 години аз и бившата ми приятелка обикаляхме от обект на обект, като чистехме всевъзможни замърсявания. Още през първата година спечелихме доверието на толкова хора, че графикът ни беше постоянно пълен. Това доведе до необходимостта да вземем трети постоянен човек в екипа ни. Освен създадените абонаменти за регулярни почиствания, постоянно получавахме поръчки и за след ремонтни и основни почиствания. Така се наложи да започнем да разделяме екипа, за да успяваме да поемем всички поръчки.

Логичната развръзка на нашия труд се прояви през 2015г. , когато от „София Франс Ауто“ или „Peugeut“, ни възложиха да почистим основно трите им бази в София, проект който ни отне 4 месеца. След добре свършената работа и препоръката на Евгени Градинар, получихме редица големи поръчки, сред които вериги големи магазини, Летище София, Интер Експо Център и най- големият ни проект основно след ремонтно почистване на Биовет Пещера. Гордеем се с този проект, защото след 10 дни почистване освободиха 3 от фирмите, с които си партнирахме и възложиха целия обект на нас. Бяха необходими 40 души и 25 работни дни, за завършването на обект Биовет Пещера (завод в топ 3 по производство на фураж в Европа).

В края на 2020г. открихме и собствен магазин за професионални препарати и консумативи. Така затворихме кръга и можем да ви предложим всичко необходимо, ако желаете да бъдете от хората, които се стремят към перфекционизъм или просто искат да знаят, че използват най- доброто независимо дали става въпрос за бизнеса или дома ви. Целта на фирмата ни е винаги да предлагаме най- високо ниво на качество. Бъдещите ни планове са свързани с едно основно правило, а именно качествено изпълнение на всяка цена, дори това да значи по- бавен растеж.

Мнението на клиентите ни за нас

Tediva furniture
Tediva furniture
Read More
“Горещо препоръчвам “Свежест-ЕМ” на всички фирми, които искат да имат блестяща визия и да работят в чиста и здравословна среда.”
Eвгений Градинар
Eвгений Градинар
Изпълнителен директор - Peugeot
Read More
“Екипът на Свежест-ЕМ се справи изключително качествено и в срок, като прояви гъвкавост за извтршване и на допълнителните услуги, които възложихме след старта на почистването.”
Кредисимо ЕАД
Кредисимо ЕАД
Read More
Надежден, компетентен и коректен партньор. Имаме отлични впечатления от фирмата.Те продължават да доказват своя професионализъм,като коректно изпълняват поетите ангажименти.Модерното техническо оборудване и високо квалифициран персонал ни кара да продължим да поддържаме отлични партньорски взаимоотношения и да използваме услугите на „Свежест Ем 2017“ ЕООД и в бъдеще.

Те станаха част от семейството
на Свежест ЕМ. Станете и вие!

Малките детайли, правят голямата разлика!

Наслади се на чист дом, лесно и бързо,
само с няколко клика.